Garda sv Cara Lazara
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SAOPSTENJE ZA JAVNOST 04.01.2008.

2 posters

Ići dole

SAOPSTENJE ZA JAVNOST 04.01.2008. Empty SAOPSTENJE ZA JAVNOST 04.01.2008.

Počalji  Admin Čet Jan 03, 2008 3:34 pm

UJEDINJENI POKRET SRBSTVA PREDAJE ZALBU
VRHOVNOM SUDU SRBIJE I USTAVNOM SUDU SRBIJE
POVODOM FALSIFIKOVANJA IZBORNIH LISTA PREDSEDNICKIH KANDIDATA

Predsednik Ujedinjenog Pokreta Srbstva Hadzi Andrej Milic u petak 04.01.2008. godine u 10,00 casova u Narodnoj Skupstini Srbije Republickoj izbornoj komisiji licno ce predati zalbu Vrhovnom sudu Srbije i zalbu Ustavnom sudu Srbije protiv Resenje Republicke izborne komisije 02 Broj 013-2660/07 od 02.01.2008. godine.

Republicka izborna komisija nece moci proglasiti konacnu listu predsednickih kandidata sve dok se ne izvrsi foreznicka analiza potpisa svih izbornih lista i dok se ne donese o tome Resenje Vrhovnog suda Srbije i Ustavnog suda Srbije.

U vezi sa tim konferencija za stampu ce biti odrzana u petak 04.01.2008. godine u 10,00 casova ispred ulaza u Narodnu Skupstinu Srbije (Kralja Milana br. 14).

Predsednik Ujedinjenog Pokreta Srbstva
Hadzi Andrej Milic s.r.

Beograd, 03.01.2008.

Admin

Broj poruka : 40
Datum upisa : 14.11.2007

Nazad na vrh Ići dole

SAOPSTENJE ZA JAVNOST 04.01.2008. Empty Re: SAOPSTENJE ZA JAVNOST 04.01.2008.

Počalji  florenti Sre Jan 09, 2008 12:29 pm

jebaqu vam mater ako opet dogjete do kosova i ako ste nekakva garda ja qu da vam gurnem sve vashe oruzhe na guzice.leht keni kalu veq ta keni me dije se skemi dite asgje por tash ta keni m dije se edhe ne mundemi me masakrru njerz edhe me gjith qf po presim te behet ndoshta deshira juaj realitet te behet lufte edhe te ju tregojme s si luftohet kur te jesh i njejte.vi ste ratovali sa zhenama i dece niste ratovali sa nama viste dobro dosli u nas nozh verujtemi i zhiivog qemo da vas jedemo.biosam u rata sa vama znam shto mozhete i shto ne mozhete shto znate i shto ne ali ja znam malo vishe od proslog rata nauqio sam svaki dan i qekam na vas.imamo oruzhje ne samo za vas imamo i za svakok kodoggje na nasu zemlju. allahu egbeer la i lahe ilallah allahu egber i METAK ILI NOZH Evil or Very Mad NA MUJU SPECJALNUU JEDINICU GDE SA VEQ 5 GODINA NAUQIO SA MNOGO. EJANI JAV KALLZOJME QEFIN JEBEM TI SERBINA I VASHU OTAGJBINU I VASHU ZEMLJU I VASH NARDOD KOJI JE SOREMAN ZA RAT SA NAMA.QEKAMO QEKAMO QEKAMO PA DOGJITE
-----------------------------------
Мунџосу мало си залутао...али немој да се бринеш доћи ће мо да видимо шта су те амери научили за 5 година...а онда па па алаху на истину. cheers